Позбавлення від волосся методом електороепіляції у Кривому Розі

Позбавлення від волосся методом електороепіляції тепер можливе і у Кривому Розі.

Така процедура як електроепіляція дозволяє дуже ефективно позбутися небажаного волосся самого різного типу і кольору. Однак вона має кілька особливостей. В першу чергу варто відзначити, що завжди в активному стані на нашому тілі знаходиться 80% волосся, інші, як правило, знаходяться в запасі, тому процедуру електроепіляції потрібно проходити кілька разів.

Суть процедури полягає в тому, що фолікула, що відповідає за ріст волосся, руйнується за рахунок невеликих розрядів струму. В результаті, можна отримати ідеально гладку шкіру. Варто зазначити, що сьогодні неможливо будь-яким іншим чином домогтися такого неймовірного ефекту.

Краса і гладкість шкірного покриву дуже  важлива для жінки, яка хоче бути красивою і витонченою. Однак така процедура як епіляція не завжди є приємною, і багато її видів працюють неефективно. Але одна справа, коли волосся росте в звичному обсязі, а зовсім інша, коли у жінки з цим досить серйозні проблеми. Як правило, такі проблеми пов'язані з гормональними збоями в нашому організмі.

Сьогодні проблема з гормонами виникає не тільки в 40-50 років, а й у більш молодому віці. Дуже часто це проявляється небажаним ростом волосся, зупинити який без спеціальних процедур неможливо.

Основною помилкою жінок при гормональному збої полягає в спробі збрити волосся, однак від цього ріст тільки посилюється. Відбувається це за дуже простих фізіологічних причин. Для того, щоб припинити або зменшити ріст волосся, потрібно нанести травму волосяному фолікулу, який знаходитися у нас під шкірою. Прикладом тут може стати вищіпування волосся щипцями. Однак такий метод є лише прикладом, і при серйозному гормональному збої не допоможе.

Якщо ви хочете позбутися небажаного волосся за допомогою електороепіляції у м. Кривий Ріг - звертайтесь до нас.

Також інформація на тему елекроепіляції
Як доглядати шкіру після електроепіляції?

Як доглядати шкіру після електроепіляції?

поради щодо піклування за шкірою після процедури

Детальніше
Позбавлення від волосся методом електороепіляції у Кривому Розі

Позбавлення від волосся методом електороепіляції у Кривому Розі

Завдяки надійним та інноваційним продуктам та послугам, талановитим працівникам і відповідальному підходу до інновацій та зберігання даних, а також співпраці з гуртовими постачальниками та клієнтами, товариство відкриває перед Україною нові універсальні можливості.

Детальніше
Знеболення при електроепіляції

Знеболення при електроепіляції

Больовий поріг індивідуальний для кожної людини. Один і той же рівень роздратування може висловитися як незначним, так і сильним болем для різних людей.

Детальніше