Як доглядати шкіру після електроепіляції?

Відразу після процедури можливі такі прояви.

  • Почервоніння шкіри.
  • Невеликий свербіж.
  • Поява скоринок.


Такі зміни можуть зберігатися протягом кількох годин, рідше двох днів. Для зменшення виразності проявів можна протирати шкіру кубиками льоду.

Додатково рекомендується обробляти шкіру антисептиками, а після повного висихання підсушувати тальком. Враховуючи, що після дії струму шкірний покрив втрачає вологу, потрібно додаткове харчування. Протирати шкіру можна до 4 разів на день.

Корочки можуть зберігатися до 8 днів. Важливо не знімати їх, інакше можуть лишитися рубці. Як тільки вони відпадуть самі, достатньо обробляти шкіру двічі на день будь-яким протизапальним складом, наприклад цинковою маззю або лівомеколем.

Відразу після епіляції не можна:

  • першу добу мочити шкіру в ділянці впливу.
  • протягом тижня відвідувати громадські басейни та сауни.
  • протягом 5-7 днів приймати гарячий душ.
  • протягом 2-3 тижнів засмагати під сонцем чи відвідувати солярій.

При виході надвір важливо використовувати сонцезахисний крем. Якщо ви бажаєте позбавитися зайвих волосків на тілі, запишіться на консультацію до наших фахівців. Вони підкажуть, скільки потрібно сеансів у вашому випадку, який тип електрода використовувати, як правильно підготуватись до сеансів, а також розрахують ціну процедури.

Також інформація на тему елекроепіляції
Як доглядати шкіру після електроепіляції?

Як доглядати шкіру після електроепіляції?

поради щодо піклування за шкірою після процедури

Детальніше
Позбавлення від волосся методом електороепіляції у Кривому Розі

Позбавлення від волосся методом електороепіляції у Кривому Розі

Завдяки надійним та інноваційним продуктам та послугам, талановитим працівникам і відповідальному підходу до інновацій та зберігання даних, а також співпраці з гуртовими постачальниками та клієнтами, товариство відкриває перед Україною нові універсальні можливості.

Детальніше
Знеболення при електроепіляції

Знеболення при електроепіляції

Больовий поріг індивідуальний для кожної людини. Один і той же рівень роздратування може висловитися як незначним, так і сильним болем для різних людей.

Детальніше